Byggrynskaker i wraps
Byggrynskaker i wraps

Byggrynskaker i wraps

Prøv disse smakfulle byggrynskakene som et kjøttfritt alternativt. De passer like godt i wraps som i salater eller med ris og pasta som tilbehør. Oppskriften gir ca. 8 byggrynskaker


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 dl Møllerens Byggryn hele
1/2 purre, i små biter
1 paprika, i små biter
1 dl Møllerens Speltmel siktet
1/2 dl Urkraft Havregryn lettkokte
2 ss soyasaus
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Tips

Speltmel kan også byttes ut med annet mel

Slik gjør du

1
Kok byggryn i rikelig med lettsaltet vann i 40 min
2
Mens byggryn koker hakker du og steker purre og paprika myk i olje
3
Sil vannet av byggrynene og ha de i en stor bolle sammen med purren og paprikaen
4
Jobb litt med deigen med en sleiv til den begynner å bli sammenklistret
5
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen i noen min. La deigen stå å hvile i minst 15 min
6
Form kaker/boller og stek den gylne i olje
7
Server med wraps, salat og hvitløksdressing

Tips

Om du ønsker å lage wraps selv kan du teste ut DENNE oppskriften


Tips

Forslag til hvitløksdressing: Bland 1 boks Rømme, 1 fedd Hvitløk (kuttet), kuttet persille, salt og pepper