Byggrynskaker i wraps
Prøv disse smakfulle byggrynskakene som et kjøttfritt alternativt. De passer like godt i wraps som i salater eller med ris og pasta som tilbehør. Oppskriften gir ca. 8 byggrynskaker
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 dl | Møllerens Byggryn hele |
1/2 | purre, i små biter |
1 | paprika, i små biter |
1 dl | Møllerens Speltmel siktet |
1/2 dl | Urkraft Havregryn lettkokte |
2 ss | soyasaus |
1/2 ts | salt |
1/2 ts | pepper |
Speltmel kan også byttes ut med annet mel |
Slik gjør du
1
|
Kok byggryn i rikelig med lettsaltet vann i 40 min |
2
|
Mens byggryn koker hakker du og steker purre og paprika myk i olje |
3
|
Sil vannet av byggrynene og ha de i en stor bolle sammen med purren og paprikaen |
4
|
Jobb litt med deigen med en sleiv til den begynner å bli sammenklistret |
5
|
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen i noen min. La deigen stå å hvile i minst 15 min |
6
|
Form kaker/boller og stek den gylne i olje |
7
|
Server med wraps, salat og hvitløksdressing |
Om du ønsker å lage wraps selv kan du teste ut DENNE oppskriften |
|
Forslag til hvitløksdressing: Bland 1 boks Rømme, 1 fedd Hvitløk (kuttet), kuttet persille, salt og pepper |