Møllerens Hvete Helkorn

Møllerens Hvete Helkorn

Hvete helkorn benyttes når grov bakst også skal inneholde hele korn. Ekstra godt i brød og rundstykker

Hvete helkorn er et rent naturprodukt. Hvetekornet har vi delvis kuttet under maleprosesssen, og produktet inneholder hele hvetekorn i forskjellige størrelser. Grunnen til at vi kutter kornene er at vannet tas lettere opp når kornet er delt. Helkorn må bløtlegges før bruk for å unngå harde korn i den ferdige baksten. Bruk lunkent vann ved bløtleggingen og la dem ligge minst 1 time.  Alternativ er å koke opp kornene før bruk.  

Ingredienser

Allergener uthevet

Helkorn hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Nøkkelhullsmerket

Nøkkelhull

Et sunnere alternativ

Produkttips!

Kok gjerne hvete helkorn i 15 minutter, så har du et godt alternativ til middagsris.  

Oppskrifter med Møllerens Hvete Helkorn

Helkornbrød

Helkornbrød

Over 60

Middels

Fast hyllevare hos:


rema
oda

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


spar
meny
bunnpris