Møllerens Hvete Helkorn
Hvete helkorn benyttes når grov bakst også skal inneholde hele korn. Ekstra godt i brød og rundstykker
Hvete helkorn er et rent naturprodukt. Hvetekornet har vi delvis kuttet under maleprosesssen, og produktet inneholder hele hvetekorn i forskjellige størrelser. Grunnen til at vi kutter kornene er at vannet tas lettere opp når kornet er delt. Helkorn må bløtlegges før bruk for å unngå harde korn i den ferdige baksten. Bruk lunkent vann ved bløtleggingen og la dem ligge minst 1 time. Alternativ er å koke opp kornene før bruk.
Ingredienser
Allergener uthevet
Helkorn hvete
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt
Nøkkelhull
Et sunnere alternativ
Oppskrifter med Møllerens Hvete Helkorn
Helkornbrød
Over 60
Middels