Møllerens Utbakingsmel
Møllerens Utbakingsmel er et essensielt hjelpemiddel for alle pizzaentusiaster som ønsker å lage perfekt pizzabunn hjemme. Utbakingsmelet er finmalt semule som gjør det enklere å jobbe med deigen og bake ut pizzabunn for hånd.
Semule lages ved å male den innerste harde kjernen i hvetekornet, og har en fin gyllen gulfarge. Utbakingsmelet er enda mer finmalt enn semulegryn. Den unike konsistensen gjør at melet ikke trekker så lett inn i deigen, slik at fuktigheten bevares. Deigen blir enklere å jobbe med uten at den klistrer seg fast i underlaget. Pizzaen kan enkelt håndteres på kjøkkenbenken og overføres fra pizzaspaden til pizzaovnen uten å klebre seg fast.
Møllerens Utbakingsmel er utviklet i samarbeid med og anbefalt av René Munthe Eik, pizzaentusiasten bak de populære gruppene Pizzamani og Pizzabakerne.
Fremgangsmåte
1
|
Strø Møllerens Utbakingsmel på bordet og form pizzabollene |
2
|
Strø en håndfull Møllerens Utbakingsmel i bunnen av bakebollen og mellom deigbollene når de skal hvile/heve |
3
|
Bruk godt med Møllerens Utbakingsmel på bakebordet når deigene skal strekkes og formes til pizzabunner |
4
|
Strø Møllerens Utbakingsmel på pizzaspaden. Legg pizzaen på spaden og skyv inn i ovnen. Utbakingsmelet gjør at pizzaen glir lettere av spaden og inn i ovnen. |
Ingredienser
Allergener uthevet
Finmalt semule av hvete
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt