Møllerens Utbakingsmel

Møllerens Utbakingsmel

Møllerens Utbakingsmel er et essensielt hjelpemiddel for alle pizzaentusiaster som ønsker å lage perfekt pizzabunn hjemme. Utbakingsmelet er finmalt semule som gjør det enklere å jobbe med deigen og bake ut pizzabunn for hånd.

Semule lages ved å male den innerste harde kjernen i hvetekornet, og har en fin gyllen gulfarge. Utbakingsmelet er enda mer finmalt enn semulegryn. Den unike konsistensen gjør at melet ikke trekker så lett inn i deigen, slik at fuktigheten bevares. Deigen blir enklere å jobbe med uten at den klistrer seg fast i underlaget. Pizzaen kan enkelt håndteres på kjøkkenbenken og overføres fra pizzaspaden til pizzaovnen uten å klebre seg fast. 

Møllerens Utbakingsmel er utviklet i samarbeid med og anbefalt av René Munthe Eik, pizzaentusiasten bak de populære gruppene Pizzamani og Pizzabakerne. 

Fremgangsmåte

1

Strø Møllerens Utbakingsmel på bordet og form pizzabollene

2

Strø en håndfull Møllerens Utbakingsmel i bunnen av bakebollen og mellom deigbollene når de skal hvile/heve

3

Bruk godt med Møllerens Utbakingsmel på bakebordet når deigene skal strekkes og formes til pizzabunner

4

Strø Møllerens Utbakingsmel på pizzaspaden. Legg pizzaen på spaden og skyv inn i ovnen. Utbakingsmelet gjør at pizzaen glir lettere av spaden og inn i ovnen. 

Ingredienser

Allergener uthevet

Finmalt semule av hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Produkttips!

Utbakingsmelet kan brukes istedenfor bakepapir på stekebrett

Produkttips!

Utbakingsmelet kan også brukes når du lager brød eller kaker. Smør først formen og strø deretter med utbakingsmell

Fast hyllevare hos:


kiwi
spar
meny
bunnpris

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


joker