Vaffelbløtkake
Server vafler på en ny måte ved å legge et godt lag av krem og friske bær mellom hver vaffelplate.
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
5 dl | Møllerens Hvetemel siktet |
2 ts | bakepulver |
1 dl | sukker |
5 dl | melk |
2 | egg |
1/2 dl | smeltet margarin |
Ønsker du ikke å lage vaflene fra bunn av kan du bruke Møllerens Vafler, som er uten egg og melk. |
|
Kremfyll |
|
1 beger | creme fraiche (ikke lett) |
2 ss | melis |
1 pk | romkrem eller vaniljekrem |
3 dl | friske bær / frukt |
Du kan alternativt bruke pisket kremfløte istedenfor crème fraîche. |
Slik gjør du
1
|
Lag klumpfri røre av hvetemel, bakepulver, sukker og melk |
2
|
Visp i egg og margarin |
3
|
La røren svelle i ca. 30 minutter før steiking |
4
|
Mens røren sveller lager du kremfyllet: Pisk crème fraîche og melis til det blir stivt, bland med ferdig romkrem/vaniljekrem |
5
|
Stek vaflene til de får en gyllen farge |
6
|
Legg vafler og krem lagvis med bær og frukt etter ønske |