Vaffelbløtkake
Vaffelbløtkake

Vaffelbløtkake

Server vafler på en ny måte ved å legge et godt lag av krem og friske bær mellom hver vaffelplate.


40 - 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

5 dl Møllerens Hvetemel siktet
2 ts bakepulver
1 dl sukker
5 dl melk
2 egg
1/2 dl smeltet margarin

Tips

Ønsker du ikke å lage vaflene fra bunn av kan du bruke Møllerens Vafler, som er uten egg og melk. 

Kremfyll

1 beger creme fraiche (ikke lett)
2 ss melis
1 pk romkrem eller vaniljekrem
3 dl friske bær / frukt

Tips

Du kan alternativt bruke pisket kremfløte istedenfor crème fraîche.

Slik gjør du

1
Lag klumpfri røre av hvetemel, bakepulver, sukker og melk
2
Visp i egg og margarin
3
La røren svelle i ca. 30 minutter før steiking
4
Mens røren sveller lager du kremfyllet: Pisk crème fraîche og melis til det blir stivt, bland med ferdig romkrem/vaniljekrem
5
Stek vaflene til de får en gyllen farge
6
Legg vafler og krem lagvis med bær og frukt etter ønske

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

FIBRA vafler

FIBRA vafler

20 - 40

Enkel

Grove vafler

Grove vafler

20 - 40

Enkel

Norske vafler

Norske vafler

20 - 40

Enkel