Serinakaker
Serinakaker

Serinakaker

Serinakaker er enkle å lage og smaker veldig godt, ikke rart det er en favoritt hos både store og små


Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

Oppskriften gir ca. 30 stk

250 g Møllerens Hvetemel siktet
150 g smør eller margarin (romtemperert)
100 g sukker
1 stk egg
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 klype salt
1 stk sammenpisket egg til pensling

Topping

Hakkede mandler og/eller perlesukker

Slik gjør du

1
Bland sammen alle ingrediensene og elt godt
2
Trill deigen til en pølse og del den i 30 biter
3
Trill hver bit til en kule som settes på en stekeplate med bakepapir
4
Trykk hver kule ned med en gaffel. Pensle med sammenpisket egg og dryss over topping etter ønske
5
Stek kakene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 10 min, eller til de blir lett gylne. Steketiden avhenger av type ovn
6
Avkjøl kakene på rist, og oppbevar dem i en tett kakeboks

Produkter du kan benytte til denne oppskriften