Kokosmakroner
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Lag perfekte kokosmakroner til jul som er sprø på toppen og seig inni. De er enkle å lage og smaker skikkelig godt, som gjør dem både til en populær julekake å spise og gi i gave


Middels


Lenke kopiert!

Ingredienser

Oppskriften gir ca. 30 stk.

2 stk egg
125 g sukker
50 g meierismør eller margarin (smeltet og avkjølt)
200 g kokosmasse
1 - 2 ss Møllerens Hvetemel siktet
1/2 ts bakepulver

Slik gjør du

1
Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett det smeltede og avkjølte smøret
2
Rør inn kokos, mel og bakepulver
3
Bruk en spiseskje og sett deigen som små topper på en stekeplate dekket med bakepapir. Alternativt kan man bruke en sprøytepose til å forme kokosmakronene
4
Stek kokosmakronene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 min, til de er lett gylne. Avkjøl på rist

Tips

Kokosmakronene kan fryses, eller oppbevares i en tett boks 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften