Møllerens Sjokoladekake
Bestselgeren Møllerens Sjokoladekake har blitt enda bedre. Fortsatt uten tilsatt egg og melk. Fortsatt nok kake til et helt fotballag. Prøv den!
Vi spurte dere hvordan vi kunne gjøre sjokoladekaken vår enda bedre. Nå er resultatet klart! Vi har fylt sjokoladekaken med enda mer saftighet, mer av den fyldige sjokoladesmaken og fått frem enda luftigere konsistens. En nydelig kake med en smak som alle kan like.
Og du, vi har også gjort tilberedningen og oppskriftstipsene enda tydeligere. Lag kaken uten egg og melk, eller med smør og egg – valget er ditt.
Fremgangsmåte
1
|
Sett ovnen på 180 °C |
2
|
Tøm kakeblandingen i en bolle og tilsett 4 dl vann, 250 g smør og 2 egg. Rør/visp godt sammen. Fordel røren jevnt i en godt smurt eller bakepapirkledd langpanne |
3
|
Stek kaken midt i ovnen i 30-40 min avhengig av ovn |
Ingredienser
Allergener uthevet
Sukker, hvetemel, maisstivelse, kakao, hevemiddel (E450, E500, E341), vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma), salt, fortykningsmiddel (xantangummi)
Kan inneholde spor av Egg, Melk
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
UTZ Sertifisert
Oppskrifter med Møllerens Sjokoladekake
Fotballkake
20 - 40
Enkel
Klovnekake
Over 60
Middels