Møllerens Grove bagetter, glutenfri

Møllerens Grove bagetter, glutenfri

Grove bagetter - et perfekt alternativ til å bake fra bunnen av i en hektisk hverdag

Med Møllerens halvstekte brødprodukter er nystekt glutenfri bakst aldri langt unna. Bagettene er 73 % grove og nøkkelhullsmerket uten at det går på bekostning av god smakt. De er bakt med havre og chiafrø, og har en luftig kosistens med sprø stekeskorpe.

Fremgangsmåte

1

Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 min

Ingredienser

Allergener uthevet

Vann, havregryn (14,6 %), fullkornsrismel, maisstivelse, vegetabilsk fiber (potet, psyllium), solsikkekjerner, chiafrø (2,4 %), gjær, brun farin, eddik, fortykningsmiddel (xantangum), rapsolje og salt

Oppbevaring

Oppbevares i romtemperatur 

Grovt

Grovt

Grovhet: 73%

Nøkkelhullsmerket

Nøkkelhull

Et sunnere alternativ

Fast hyllevare hos:


obs

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


mega