Møllerens Grove bagetter, glutenfri
Grove bagetter - et perfekt alternativ til å bake fra bunnen av i en hektisk hverdag
Med Møllerens halvstekte brødprodukter er nystekt glutenfri bakst aldri langt unna. Bagettene er 73 % grove og nøkkelhullsmerket uten at det går på bekostning av god smakt. De er bakt med havre og chiafrø, og har en luftig kosistens med sprø stekeskorpe.
Fremgangsmåte
1
|
Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 min |
Ingredienser
Allergener uthevet
Vann, havregryn (14,6 %), fullkornsrismel, maisstivelse, vegetabilsk fiber (potet, psyllium), solsikkekjerner, chiafrø (2,4 %), gjær, brun farin, eddik, fortykningsmiddel (xantangum), rapsolje og salt
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Oppbevares i romtemperatur
Grovt
Grovhet: 73%
Nøkkelhull
Et sunnere alternativ