Kokosbiter
Smaken av kokos og sjokolade er en nokså nær perfekt kombinasjon. Vi kaller de kokosbiter!
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
250 g | kokos |
400 g | kokosmelk (1 boks) |
100 g | melis |
300 g | dronningsjokolade |
50 g | delfiafett |
Slik gjør du
1
|
Kokos og melis blandes godt sammen |
2
|
Tilsett melken, og rør godt sammen så du får en jevn røre |
3
|
Blandingen helles deretter over i en liten langpanne, ca. 20 x 30 cm. Settes så på frys i ca. 1 time |
4
|
Sjokolade og delfiafett smeltes i vannbad |
5
|
Vend kokosblandingen ut av langpannen og skjær den til passe små biter |
6
|
Bruk maisspyd eller en veldig liten, tynn gaffel til å dyppe de små bitene i sjokoladen |
7
|
Dryss litt kokos som pynt på toppen og sett de ferdige bitene kjølig slik at sjokoladen stivner før servering |
Man kan gjerne legge kokosmassen i små muffinsformer, og lage minimuffins kokosbiter. Følg fremgangsmåte som beskrevet ovenfor |
|
Med denne oppskriften får du ca. 55 kokosbiter (3 x 3 cm) |