Havredessert
Havredessert

Havredessert

Havregryn er både sunt og godt. Har du prøvd havre i kakebunn eller til dessert? Vi anbefaler denne fantastisk velsmakende havredesserten!


20 - 40

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

100 g smør
50 g brunt sukker
100 g Urkraft Havregryn store

Kesam- og vaniljekrem

1 boks vaniljekesam
1 pk vaniljekrem

Slik gjør du

1
Smelt smøret i en panne eller kasserolle
2
Ha brunt sukker oppi det smeltede smøret og bland godt
3
Hell i havregryn, rør om og brun blandingen forsiktig
4
Avkjøl blandingen på et bakepapir
5
Når blandingen er avkjølt hell den oppi en serveringsskål
6
Bland sammen kesam og vaniljekrem og hell dette over havreblandingen
7
Pynt med rikelige mengder med friske bær på toppen

Produkter du kan benytte til denne oppskriften