Havredessert
Havregryn er både sunt og godt. Har du prøvd havre i kakebunn eller til dessert? Vi anbefaler denne fantastisk velsmakende havredesserten!
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
100 g | smør |
50 g | brunt sukker |
100 g | Urkraft Havregryn store |
Kesam- og vaniljekrem |
|
1 boks | vaniljekesam |
1 pk | vaniljekrem |
Slik gjør du
1
|
Smelt smøret i en panne eller kasserolle |
2
|
Ha brunt sukker oppi det smeltede smøret og bland godt |
3
|
Hell i havregryn, rør om og brun blandingen forsiktig |
4
|
Avkjøl blandingen på et bakepapir |
5
|
Når blandingen er avkjølt hell den oppi en serveringsskål |
6
|
Bland sammen kesam og vaniljekrem og hell dette over havreblandingen |
7
|
Pynt med rikelige mengder med friske bær på toppen |