Fastelavns kattebolle
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
Boller |
|
1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
1 pk | gjær |
4 dl | lunkent vann |
100 g | smeltet smør (eller 1 dl olje) |
Fyll og pynt |
|
6 dl | kremfløte |
3 spsk | kakaopulver |
2-3 biter | farget marsipan |
1 plate | kokesjokolade |
Slik gjør du
1
|
For å lage boller følg oppskriften på pakken |
2
|
Rett før bollene settes i ovnen må du lage ører. Dette gjør du ved å klippe 2 hakk i øvre kant av bollen |
3
|
Pisk kremfløten til krem og bland inn kakaopulver i kremen. Ha gjerne litt syltetøy i bunnen før du sprøyter krem over, du kan gjerne bruke en stjernetipp på sprøyteposen slik at toppene blir ekstra fine |
4
|
Form marsipanbiten som en tunge og legg den hengende utover kanten av kremen før du legger på lokket |
5
|
Pynt toppen av bollen med et katteansikt hvor du bruker sjokoladeglasur og farget marsipan |
6
|
Lag sjokoladeglasur ved å smelte sjokoladen i vannbad. La den avkjøle noe, ha den i et kremerhus med en liten åpning i enden. Tegn bart, øyne og ører med sjokoladen |