Boller med pecan og karamell
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pose | Møllerens Verdens beste* Boller |
200 g | brun farin |
200 g | pecannøtter |
200 ml | karamellsaus |
Slik gjør du
1
|
Lag boller som beskrevet på posen |
2
|
Kjevle deigen ut til ca. 45x45 cm |
3
|
Strø brun farin utover bolledeigen i et jevnt lag |
4
|
Rull deigen sammen til en pølse og kutt opp i ca. 20 boller |
5
|
Legg bakepapir i en langpanne, strø over 200 g hakkede pecannøtter og legg bollene opppå dette |
6
|
Hell ca. 200 ml ferdig karamellsaus over bollene (du kan også bruke lønnesirup) |
7
|
La bollene heve tildekket på et lunt sted i ca. 60 min eller til dobbel størrelse |
8
|
Stek bollene midt i ovnen på 190℃ i 20-25 min eller til de er gylne (avhengig av ovn) |