Boller med pecan og karamell
Boller med pecan og karamell

Boller med pecan og karamell

Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pose Møllerens Verdens beste* Boller
200 g brun farin
200 g pecannøtter
200 ml karamellsaus

Slik gjør du

1
Lag boller som beskrevet på posen
2
Kjevle deigen ut til ca. 45x45 cm
3
Strø brun farin utover bolledeigen i et jevnt lag
4
Rull deigen sammen til en pølse og kutt opp i ca. 20 boller
5
Legg bakepapir i en langpanne, strø over 200 g hakkede pecannøtter og legg bollene opppå dette
6
Hell ca. 200 ml ferdig karamellsaus over bollene (du kan også bruke lønnesirup)
7
La bollene heve tildekket på et lunt sted i ca. 60 min eller til dobbel størrelse
8
Stek bollene midt i ovnen på 190℃ i 20-25 min eller til de er gylne (avhengig av ovn)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften