STEG FOR STEG

INGREDIENSER

  • 1 pkMøllerens Kornbrød
  • TIPS

    Møllerens øvrige hjemmebaktblandinger kan også brukes. Bruk Brødskalaen når du velger grovhet på brødet.

  • 1 pkGjær
  • 6 dlVann
  • Fyll:
  • 1 pk smårettskinke eller 2 pk påleggsskinke (som kuttes oppi biter)
  • TIPS

    Bruk det fyllet du ønsker, pølsebiter, pesto, kjøttsaus, fetaost og spinat ol.

  • 1 glassPizzasaus
  • 1 pkRevet ost

SLIK GJØR DU

  • 1

    Følg anvisningen på pakken.

  • 2

    Deigen kjevles ut til en firkant på ca 35 x 60 cm, smør så sausen over, men la det være en tynn stripe på den ene langsiden uten saus. Denne pensler du med vann (rulles festes bedre sammen).

  • 3

    Ha på skinke og revet ost.

  • 4

    Deigen rulles sammen og skjæres i ca 2 cm tykke skiver. Legges så på en papirkledd plate.

  • Heving

    Heves i ca 35 - 40 min.

  • 5

    Dryss evt litt revet ost over til slutt.

  • Steking

    Stekes på 200 °C i ca. 10 - 12 min.